In seizoen ’21-’22 is Bram te zien als Priest en cover Paneb/Karim in ONE de Musical. Een gloednieuw, ongekend visueel en muzikaal spektakel. Het publiek bevindt zich letterlijk middenin het verhaal en beleeft musical zoals nooit tevoren. Alle traditionele elementen van musical zijn terug te vinden. Waanzinnige muziek, fantastische songs en daarnaast spectaculaire dansacts, free runners en acrobatiek. Maar ONE is bovenal een weergaloos, tot de verbeelding sprekend liefdesverhaal tussen Amon, een stoere arbeider aan de bouw van de piramide en de rebelse prinses Mira, dochter van de legendarische koning Cheops.

Producent en schrijver van het script is Roel Pieters. Hij beschrijft in zijn verhaal, dat volkomen origineel is maar doorspekt met historische feiten, een onmogelijke liefde die zich echter door niets of niemand laat stoppen. ONE is daarmee vooral een ode aan de eeuwige liefde.

Componist Edwin Schimscheimer garandeert, samen met musical director/arrangeur Marco Kuypers, de kwaliteit van de nummers. Alles is speciaal voor ONE geschreven en sluit naadloos aan bij het karakter van internationale musicalklassiekers. 

ONE de Musical ging op 28 november 2021 in Studio’s Aalsmeer in première. 

Klik hier voor meer informatie en kaartverkoop

Recente berichten

Contact mij