My Fair Lady

In My Fair Lady neemt een excentrieke professor de weddenschap aan om een eenvoudig bloemenmeisje om te toveren tot een lady in de Engelse society. Dat gaat niet zonder slag of stoot want Eliza heeft het hart op de tong. Maar leraar en leerling groeien naar elkaar toe en Eliza weet niet alleen de Engelse elite van slag te brengen…

Kenners zijn het erover eens: My Fair Lady is één van de beste musicals ooit gemaakt. Een grootse productie met overrompelende kostuums en klassiekers als ‘Zou dat nou niet zalig zijn’‘Het Spaanse graan’‘Kom terug en dans met mij’ en ‘Als ik straks de kerk maar haal’.

Bram Ven was in de gehele versie van My Fair Lady met een looptijd van oktober 2017 tot en met mei 2018 te zien in het, door de pers veelgeprezen, ensemble.

MUSICALWEB
Het ijzersterke ensemble maakt de verrassende decors en de prachtige kostuums het totaalplaatje compleet.

THEATERKRANT
Bijpersonages en ensemble drukken een grote stempel op deze productie.

MUSICALSITES
Het ensemble met o.a. Martijn van Voskuilen, Yannick Pluggers, Bram Ven, Kas Dekker, Liesanne van Dongen en Willemijn Maandag zit vol energie. Zelfs in de tweede akte, waar de verhaalwending van ‘komen ze bij elkaar of niet’ toch wat langdradig is, weten zij je op te zwepen en zit je onbewust weer mee te deinen op je stoel.

TELEGRAAF
Het plezier spat van het podium af.

THEATERPARADIJS
… een zeer sterk ensemble.

MUSICALJOURNAAL
Het ensemble verdient een groot compliment voor de energie waarmee ze de grote scènes uitvoeren.

Recente berichten

Contact mij